Ünnepélyes évzáró az ÉRD Arénában

A 2014/2015-ös szezon ünnepélyes évzáróját május 28-án, csütörtökön 18:00-tól tartjuk az ÉRD Arénában. Az eseményre ezúton kedves szurkolóinkat is szeretettel meghívjuk!
 
Az idei szezon lezárásaként, a hagyományokhoz híven ünnepélyes évzárón búcsúztatjuk a mögöttünk hagyott bajnoki évadot. Klubunk eddigi legsikeresebb évadának végét felnőtt csapatunk mellett, utánpótlás együtteseinkkel együtt ünnepeljük meg május 28-án, csütörtökön 18:00-tól az ÉRD Arénában. Az ünnepélyes évzáróra kedves szurkolóinkat is sok szeretettel várjuk!
 
 
 
A hét ÉRD mérkőzései
 
 
2015. május 20. szerda
 
U10 Leány | Budaörs Városi Sportcsarnok (2040 Budaörs, Hársfa utca 6.)
15:30 Budai Farkasok KK - ÉRD
17:45 ÉRD - Szigetszentmiklós NKSE
 
 
2015. május 23. szombat
 
 
U8 Leány | Dömsödi Sportközpont (2344 Dömsöd, Széchenyi u. 9/c)
12:00 Dömsödi USE - ÉRD
12:30 ÉRD - Budai Farkasok KK
 
NB Ifjúsági rájátszás | Békéscsaba Városi Sportcsarnok (5600 Békéscsaba, Gyulai út 44.)
14:00 EUbility Group-Békéscsabai ENKSE - ÉRD
 
NB I Junior rájátszás | Békéscsaba Városi Sportcsarnok (5600 Békéscsaba, Gyulai út 44.)
16:00 EUbility Group-Békéscsabai ENKSE - ÉRD
 
 
2015. május 28. csütörtök
 
Évzáró | ÉRD Aréna
18:00 Ünnepélyes évzáró
 
 
2015. május 31. vasárnap
 
U9 Leány | Tápiószele Általános Iskola (2766 Tápiószele, Liliom út 11.)
10:15 ÉRD - Diósdi DSE
11:45 Tápiószelei SE - ÉRD 
 
BP. I. o. Női | ÁMK Sportcsarnok (1211 Budapest, Simon Bolivár stny. 1-3.)
17:00 ÉRD III - Pestszentimrei SK
 
 
 HAJRÁ ÉRD!
 
 
Csapatunk a bajnokság második fordulójában 25:20-ra nyert az EUbility Group-Békéscsabai ENKSE otthonában. Masszív védőfalunk mögött Janurik Kinga remekelt.  
Négy nappal a szezonrajtot követően már a második fordulóban lépett pályára csapatunk az EUbility Group-Békéscsabai ENKSE vendégeként. A mérkőzés kezdetétől érdi dobszótól volt hangos a csarnok, melyben Andjela Bulatović révén szereztünk vezetést, majd Janurik Kinga remek védését követően Kisfaludy Anett lerohanásból volt eredményes. Az első negyedórában fej-fej mellett haladtak a csapatok, de a 17. percben Klivinyi Kinga átlövésből talált a kapuba, míg Mariama Signaté indítását Takács Kitti váltotta gólra, 5:8-ra alakítva ezzel az állást. A félidő hajrájára fordulva Barján Bianka góljával öt találat volt az előnyünk, ami Mariama Signaté blokkjának és Janurik Kinga parádés védéseinek köszönhetően nem csökkent. Yulia Khavronina előbb Gulyás Vandát hozta remekül helyzetbe, majd orosz átlövőnk talpról eleresztett lövésével beállította a félidei 8:14-es állást.
A fordulást követően Mireya González Álvarez harcolt ki hétméterest kettős emberhátrányban, amit Katarina Krpež Šlezak értékesített higgadtan (9:16). Alighogy kiegészült csapatunk, újra kettős emberhátrányba kerültünk, azonban így is növelni tudtuk előnyünket Klivinyi Kinga szélről szerzett góljával, valamint Szvetlana Gridnyeva hatástalanított büntetőjével. Védelmünk egyik oszlopa Andjela Bulatovic ugyan a félidő elején megkapta harmadik kétpercét, de a hazai csapat első akciógólját így is a játékrész 11. percében szerezte. A 47. percben Szvetlana Gridnyeva már a második hazai büntetőt védte, amit követően Klivinyi Kinga és Katarina Krpež Šlezak  góljaival 14:23-ra vezettünk. A kapuban Janurik Kinga valósággal megbabonázta a hazai játékosokat, válogatott kapusunk több ziccert is hárított, akit a hajrában Győri Barbara váltott. A második játékrész derekán fiataljaink is szerepet kaptak a 20:25-re megnyert találkozón, melyet Győri Barbara védése zárt le.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
NB I/B-s junior együttesünk kiélezett mérkőzésen 25:22-es győzelmet aratott a Szekszárdi FGKC csapata ellen, megszerezve zsinórban harmadik győzelmét a bajnokságban.
 
A Rinyamenti KC elleni hazai, majd a Mohács ellen idegenban aratott győzelmet követően csapatunk a Szekszárdot fogadta az ÉRD Arénában. A mérkőzés első találatát ugyan a vendégek szerezték, de Németh Patrícia és Kerekes Vanda góljaival lányaink fordítottak. Nagyobb előnyre azonban nem tudtunk szeret tenni, a csapatok fej-fej mellett haladtak az első játékrészben. Németh Patrícia betörést követően talált a kapuba, míg Kertész Ramóna egy remek bejátszást váltott gólra, 7:7-re alakítva az állást. A félidő hajrájára fordulva egy találat volt az előnyünk, azonban a vendégcsapat zsinórban négy gólt szerezve megfordította az állást. Majd Németh Patrícia és Lízer Melinda találataival sikerült egy gólra csökkentenünk hátrányunkat a szünetre (12:13). A fordulást követően Szász Dóra találatával egyenlítettek lányaink, majd öt perccel később Lízer Melinda találatával már újra nálunk volt az előny (16:15). Csapatunk jól védekezve tartotta előnyét, Merő Dóra hétméterest is hárított, míg támadásban apróbb pontatlanságot vétve nem tudtuk növelni előnyünket. A hajrára azonban Reizinger Sára és Németh Patrícia találataival három találatra növeltük vezetésünket, de a szekszárdi csapat egymást követő három gólt szerezve egyenlített az 58. percben. Németh Patrícia két értékesített hétméteresével, valamint fiatal irányítónk átlövésből szerzett találatával csapatunk szoros végjátékban 25:22-es győzelmet aratott a bajnokság 4. fordulójában.
 
Gratulálunk!
 
 
 
 
 
A SERCODAK Dalfsen elleni Kupagyőztesek Európa-kupa nyolcaddöntőjének első, hollandiai összecsapására szurkolóink kizárólag on-line tudnak jegyet vásárolni!
 
Csapatunk 2016. január 9-én szombaton 19 órakor lép pályára a SERCODAK Dalfsen együttese ellen a Kupagyőztesek Európa-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A találkozóra a csapatot elkísérő szurkolóink kizárólag on-line tudnak jegyet vásárolni. Ellenfelünk tájékoztatása szerint a mérkőzésen teltház várható, így aki nem szeretne lemaradni az összecsapásról, annak érdemes minél előbb jegyet vennie.
 
Jegyvásárlás az alábbi linkre kattintva lehetséges: 
https://www.ticketjames.com/nl/tickets/509-ehf-cupwinnerscup-sercodak-dalfsen-erd-handball-hun
 
Jegyárak:
 
16 év alatt, on-line: 5€
16 év felett, on-line: 10€
 
 

Támogatóink

Médiapartnereink