KEK

Csapatunk az utolsó másodpercekig harcban állva a továbbjutásért egygólos vereséget szenvedett az Issy Paris otthonában, így idegenben lőtt kevesebb góllal együttesünk búcsúzott a KEK negyeddöntőjében.
Együttesünk a fergeteges hangulatú ÉRD Arénában lejátszott KEK negyeddöntő első mérkőzésén elért győzelmével egygólos előnnyel várhatta a párizsi visszavágót. A visszavágón mindkét együttes sok hibával kezdett, védelmünk jól zárt, a kapuban Janurik Kinga bravúrt bravúrra halmozott, melynek köszöhetően a 19. percig összesen két gólt szerzett a hazai csapat. Támadásban azonban pontatlanok voltak befejezéseink, de így is kétgólos előnyre tettünk szert Klivinyi Kinga találatával a játékrész utolsó tíz percére (2:4). Majd a félidő hajrájában már három gól is volt az előnyünk, de a játékrész utolsó négy találatát az Issy Paris szerzete, megfordítva az állást a szünetre (7:6). A fordulást követően Mireya González Álvarez egyenlített, de a 39. percre 10:7-es előnyt dolgozott ki ellenfelünk. Lányaink nem adták fel, többször is egy gólra zárkóztunk, és a 47. percben Katarina Krpez Slezak egyenlített (12:12). A vezetést viszont nem sikerült átvennünk, így ellenfelünk újra kétgólos előnyre tett szert az utolsó öt percre fordulva (16:14). Csapatunk nagy küzdelemben előbb egyenlített, majd az 59. percben a vezetést is átvette, de a hazai csapat a végletekig kiélezett mérkőzésen fordítani tudott, és 18:17-es győzelmet aratott. Csapatunk 46:46-os összesített eredménnyel, idegenben lőtt kevesebb góllal búcsúzott a Kupagyőztesek Európa-kupája negyeddöntőjében.
 
ÉRD KEK góllövőlista
Magyarázat: J - Játszott mérkőzés; D - Dobott gól; O - Otthon; I - Idegenben; 2P - Kétperces büntetés
 
 
NB I/B-s együtteseink Szekszárdon szerepeltek a hét utolsó napján. Felnőtt csapatunk nem bírt listavezető ellenfelével, és kilencgólos vereséget szenvedett, ellenben junior lányaink győzelmet arattak a Szekszárd csapata ellen. A felsőházi rájátszásban pályára lépő serdülő együttesünk vereséget szenvedett a Tamási KC ellen, és az országos elődöntőbe jutásért küzdő U11-es lányaink a hétvégén nem tudták tovább gyarapítani pontjaik számát. Bp. I. osztályban szereplő együttesünk az év első mérkőzésén szoros csatában egy góllal múlta felül a Híd Unió SE csapatát. Gratulálunk!
 
A elmúlt hét ÉRD eredményei
 
2016. február 26., péntek
 
OSB E-F rájátszás 1-8. helyért | Tamási KC - ÉRD 2 23:19 (14:6)
 
2016. február 27., szombat
 
U11 Kovács László régió E csoport OED-be jutásért | ÉRD - Vecsés SE 16:22 (9:12)
U11 Kovács László régió E csoport OED-be jutásért | ÉRD - Szigetszentmiklós NKSE 22:31 (9:14)
 
KEK | Issy Paris - ÉRD 18:17 (7:6)
 
2016. február 28., vasárnap
 
Bp. I. o. női Felnőtt | Hid Unio SE - ÉRD III 20:21 (12:8)
 
NB I/B Felnőtt | Szekszárdi FGKC - Haladás-ÉRD II 31:22 (19:11)
NB I/B Junior | Szekszárdi FGKC - Haladás-ÉRD II 20:30 (11:14)
                
HAJRÁ ÉRD!
 
 
Korosztály: 
Csapatunk a végletekig kiélezett mérkőzésen egygólos vereséget szenvedett az Issy Paris otthonában, így a 18:17-re végződő visszavágóval összesítésben döntetlen eredmény született, de idegenben lőtt kevesebb góllal nekünk kellett búcsúzni a legjobb nyolc közötti párharcban a Kupagyőztesek Európa-kupája küzdelmeiben.
 
Együttesünk fennállása során először jutott el a Kupagyőztesek Európa-kupájának negyeddöntőjéig, ahol az első mérkőzésén egygólos előnyt szerzett a francia Issy Paris ellen. A visszavágón a hazai csapat szerzett vezetést, de jól záró védőfalunknak és Janurik Kinga bravúros védéseinek köszönhetően a nyolcadik percig többször nem volt eredményes ellenfelünk. A folytatásban támadásban pontatlanok voltak befejezéseink, és ugyan Fekete Bozsana szélről szerzett találatával egyenlítettünk, a vezetést nem sikerült megszereznünk. 2:1-es állást követően tizenkét percig érintetlen maradt Janurik Kinga kapuja, míg csapatunk ezen időszak alatt háromszor is eredményes volt, Katarina Krpez Slezak a büntetővonalról, míg Andjela Bulatovic és Klivinyi Kinga akcióból szerzett találatot (2:4). Az első félidő utolsó tíz percére fordulva Katarina Krpez Slezak és Fekete Bozsana egymást követő két támadásunk végén talált a hálóba, háromgólosra növelve az előnyünket. A játékrész hátralévő részében technikai hibáinkat kihasználva ellenfelünk zsinórban négy találatot szerzett, míg lányaink nem találtak a kapuba, így a szünetre 7-6-os állásnál vonulhattak a csapatok. 
 
 
A fordulást követő első támadásunkból Mireya González Álvarez átlövésből kiegyenlítette az eredményt, a vezetést azonban nem sikerült visszavennünk, sőt a hazai csapat a mérkőzés 39. percére háromgólos előnyt harcolt ki magának, hiába védett Janurik Kinga lélegzetelállítóan (10:7). Ezt követően Mariama Signaté pattintott átlövésgóljával és Katarina Krpez Slezak szélről szerzett találatával egy gólra zárkóztunk. Támadásban továbbra is több befejezésünkben hibáztunk, de védekezésben jól állítottuk meg a hazai rohamokat, azonban így is két találatra növelte előnyét a hazai csapat, majd Mariama Signaté kilenc méterről talált a kapuba, Katarina Krpez Slezak pedig kiváló védekezést követően egyenlített a mérkőzés 47. percében (12:12). Az utolsó tíz percre is döntetlennel érkeztünk Klivinyi Kinga találatával, majd az 55. percre újra kétgólos előnye volt francia ellenfelünknek, majd Mireya González Álvarez lőtte át a hazaiak védőfalát, ezután pedig gyors ellenakció végén Fekete Bozsana egyenlített. Az utolsó két percre fordulva Klivinyi Kinga találatával csapatunk vezetett, ám a mérkőzés utolsó két gólját az Issy Paris szerezte, megfordítva az állást a 18:17-es eredménnyel záruló találkozón. Csapatunk 46:46-os összesített eredménnyel, idegenben lőtt kevesebb góllal búcsúzott a Kupagyőztesek Európa-kupája negyeddöntőjében. Jövő hét csütörtökön a bajnokságban folytatjuk szereplésünket, ahol 03.03-ám, csütörtökön a Dunaújvárosi Kohász KA otthonában lépünk pályára.
 
 
 
 
 
 
 
Rovat: 
Felnőtt együttesünk szombaton az Issy Paris otthonában a Kupagyőztesek Európa-kupája negyeddöntőjének visszavágóján lép pályára. NB I/B-s csapataink Szekszárdon vendégszerepelnek a hét utolsó napján, míg Bp. I. osztályban szereplő együttesünk első tavaszi mérkőzését játssza szintén vasárnap.
 
KEK negyeddöntő - 2. mérkőzés
Issy Paris - ÉRD
 
Időpont: 2016. február 27., szombat 20:45
Helyszín: Palais Des Sports Robert Charpentier (6 Boulevard des Frères Voisin, 92130 Issy-les-Moulineaux, Franciaország)
Játékvezetők: Tetyana Rakytina (UKR), Iryna Tkachuk (UKR)
EHF delegátus: Pablo Permuy (ESP)
 
A hét ÉRD mérkőzései:
 
2016. február 26., péntek
 
OSB E-F rájátszás 1-8. helyért | Würtz Ádám Ált. Isk. Kézilabda Csarnok (7090 Tamási, Szabadság utca 38-40.)
17:00 Tamási KC - ÉRD 2
 
2016. február 27., szombat
 
U11 Kovács László régió E csoport OED-be jutásért | Tápiószele Általános Iskola (2766 Tápiószele, Liliom út 11.)
12:00 ÉRD - Vecsés SE
14:00 ÉRD - Szigetszentmiklós NKSE
 
KEK | Palais Des Sports Robert Charpentier
20:45 Issy Paris - ÉRD
 
2016. február 28., vasárnap 
 
Bp. I. o. női Felnőtt | ÁMK Sportcsarnok (1211 Budapest, Simon Bolivár stny. 1-3.)
17:45 Hid Unio SE - ÉRD III
 
NB I/B Felnőtt | Szekszárdi Városi Sport és Szabadidőközpont (7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3.)
16:00 Szekszárdi FGKC - Haladás-ÉRD II
 
NB I/B Junior | Szekszárdi Városi Sport és Szabadidőközpont (7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3.)
18:00 Szekszárdi FGKC - Haladás-ÉRD II
 
HAJRÁ ÉRD!
 
 
Csapatunk története első Kupagyőztesek Európa-kupája negyeddöntő mérkőzésén egygólos előnyt harcolt ki a párizsi visszavágóra.
Szurkolóink már a mérkőzés előtt hangolódtak az aréna előtt, hogy a kezdő sípszóra fergetes hangulatot teremtve támogassák lányainkat a klub eddigi legfontosabb európai kupamérkőzésén. Csapatunk 3:0-ás előnyre tett szert a mérkőzés elején, míg ellenfelünk a hatodik percben szerezte első akciógólját, köszönhetően Janurik Kinga remek védéseinek. Tizenkét perc játék után fordított ellenfelünk, de Katarina Krpez Slezak és Mireya González Álvarez találataival visszavettük a vezetést, amit a találkozó hátralévő részében ki sem adtunk a kezünkből. Kilenc perc alatt egyetlen gólt kapva újra háromgólos előnyre tettünk szert, amit a játékrész végéig még egy találattal megtoldottunk (16:13). A félidei háromgólos vezetésünket Klivinyi Kinga növelte, sőt Fekete Bozsana góljával 33 perc játék után öt találattal vezettünk. Hátrányából ellenfelünk többször is faragni tudott, de az utolsó tíz percre Katarina Krpez Slezak higgadtan értékesített büntetőjével 28:23-as állásnál érkeztünk. A találkozó utolsó kilenc percében egy találatot szereztünk, így az Issy Paris közelebb zárkózott, de a 29:28-as győzelemnek csapatunk örülhetett fantasztikus közönségünkkel együtt.
 
ÉRD KEK góllövőlista
Magyarázat: J - Játszott mérkőzés; D - Dobott gól; O - Otthon; I - Idegenben; 2P - Kétperces büntetés
 
 
NB I/B-s együtteseink a Mohács TE-t fogadták vasárnap az ÉRD Arénában, junior és felnőtt csapatunk is egyaránt győzelmet aratott a bajnokság 16. fordulójában. Serdülő együtteseink közül a felsőházi rájátszásban szereplő ÉRD 1-es lányaink nem bírtak a Siófokkal, míg az alsóházban szereplő csapatunk hazai pályán győzte le a Csepeli KSE-t. Az U13-as bajnokság Kovács László régió felsőházi rájátszásában szerepelő csapatunk a hétvégén egy győzelem mellett egyszer vereséget szenvedett, a középsőházban ÉRD 2002-es együttesünk szintén egy győzelemmel és egy vereséggel zárták a hét utolsó napját. U10-es lányaink egy győztes és egy vesztes mérkőzéssel zárták a bajnokság hétvégi fordulóit. Gratulálunk!
 
A elmúlt hét ÉRD eredményei
 
2016. február 18., csütörtök
 
OSB F alsóház 5-11. helyért | ÉRD 1 - Csepeli KSE 27:16 (14:9)
 
OSB E-F rájátszás 1-8. helyért | Siófok KC - ÉRD 2 27:18 (14:7)
 
2016. február 20., szombat
 
U13 Kovács L. régió középsőház | ÉRD 2002 - Aranyszarvas SE 7:10 (14:16)
U13 Kovács L. régió középsőház | Sülysápi KSK - ÉRD 2002 9:25 (3:13)
 
KEK | ÉRD - Issy Paris 29:28 (16:13)
 
2016. február 21., vasárnap
 
U10 Kovács L. régió | EURONOVEX USE - ÉRD 20:13 (10:5)
U10 Kovács L. régió | ÉRD - Irpess Center-Vác 16:7 (11:4)
 
U13 Kovács L. régió felsőház | Dabas KC VSE - ÉRD 2003 21:20 (11:12)
U13 Kovács L. régió felsőház | Kántor Anikó SE - ÉRD 2003 10:18 (4:10)
 
NB I/B Felnőtt | Haladás-ÉRD II - Mohácsi TE 29:24 (13:13)
NB I/B Junior | Haladás-ÉRD II - Mohácsi TE 28:23 (16:8)
                
HAJRÁ ÉRD!
 
 
Korosztály: 
Remek közönségünk előtt csapatunk 29:28-as győzelmet aratott az Issy Paris Handball együttese ellen a Kupagyőztesek Európa-kupája negyeddöntőjének első mérkőzésén.
 
A történelmi mérkőzést megelőzően már az ÉRD Aréna előtt hangolódtak szurkolóink az eddigi legfontosabb európai kupamérkőzésünkre, az Issy Paris csapata ellen léptünk pályára. Lányaink jól kezdték történetünk első KEK negyeddöntőjét, hiszen a Kisfaludy Anett blokkját követően, Katarina Krpez Slezak szerzett gólt lerohanás végén. Az 5. percben Fekete Bozsana találatával 3:0 volt az előnyünk, ezután a vendégcsapat hétméteresből szerezte meg első gólját a mérkőzésen. Ellenfelünk először 4:4-nél ért utol bennünket, de Katarina Krpez Slezak a jobbszélről újfent csapatunkat jutatta előnyhöz. A párizsi együttes zsinórban három találatot szerezve átvette a vezetést, azonban szerb jobbszélsőnk előbb létszámhátrányban csökkentette hátrányunkat, majd a szélről kiegyenlítette az állást az első negyedóra végén (7:7). A folytatásban lányaink egy vendég találat ellenében négyszer is eredményesek voltak, így Klivinyi Kinga átlövésgóljával 11:8-as eredménynél tapsolhatott a remek hangulatot teremtő szurkolótáborunk. A vendégek az utolsó öt percre fordulva hibáinkat kihasználva egyetlen találatra zárkóztak (12:11). Janurik Kinga remek védéseinek köszönhetően a 25. perc után egyetlen találatot kaptunk, míg Klivinyi Kinga háromszor is betalált, a félidei 16:13-as eredményt pedig Mariama Signaté gólja állította be. 
 
 
A fordulás utáni első támadásból Klivinyi Kinga növelte előnyünket, majd egy francia találatot követően Barján Bianka talpról, míg Fekete Bozsana a szélről volt eredményes, amivel öt góllal vezettünk (19:14). Majd felváltva estek a gólok, Klivinyi Kinga és Barján Bianka találataira is volt válasza ellenfelünknek. A játékrész közepső harmadában csapatunk nyolc percig nem talált a párizsi kapuba, igaz Janurik Kinga hálóját is csak kétszer vették be Stine Bredal Oftedal-ék (21:18). Ezen időszakot követően Mireya González Álvarez két percen belül kétszer is eredményes volt, majd Katarina Krpez Slezak labdáját Gulyás Vanda a levegőben megnyúlva váltotta gólra, visszaállítva az ötgólos különbséget (25:20). Az utolsó tíz percre fordulva Klivinyi Kinga egymást követő két találatunkat is átlövésből szerezte, majd Katarina Krpez Slezak higgadtan értékesített büntetőjével az utolsó kilenc percre 28:23-as előnnyel érkeztünk. A találkozó hajrájában azonban hibáinkat kihasználva ellenfelünk egyetlen gólra csökkentette hátrányát, de az egyenlítésért nem támadhatott a vendégcsapat, hiszen Katarina Krpez Slezak a szélről bevette a francia kaput (29:27). Az utolsó percben újra minimális volt az előnyünk, melyet nem adtunk ki a kezünkből, így 29:28-as győzelemmel várhatjuk a jövő heti párizsi visszavágót.
 
 
 
 
 
 
 
 
Rovat: 
Korosztály: 
Felnőtt csapatunk a klub történetének első KEK negyeddöntő mérkőzését játszhatja a francia Issy Paris csapata ellen holnap az ÉRD Arénában. A történelmi találkozót csapatkapitányunk, Janurik Kinga által kihúzott 134-es sorszámmal jegyet váltó szerencsés szurkolónk és vendége a 'Mázlista VIP' páholyban tekintheti meg.
 
Azok közül a szurkolóink közül, akik az ÉRD Aréna jegypénztárában vették meg jegyüket, csapatkapitányunk, Janurik Kinga ma délután kisorsolta a szerencsés jegytulajdonos sorszámát, aki a csapat történelmi KEK találkozóját a 'Mázlista VIP' páholyból tekintheti meg. A nyertes és partnere különleges körülmények között nézheti meg a mérkőzést, miután elvégezte a mérkőzés  kezdődobását. A 'mázlista' pedig nem más, mint a 134-es sorszámú jeggyel rendelkező szurkolónk. A nyertesnek február 20-án 10:00-ig kell jelentkeznie a nyereménnyel kapcsolatos információk egyeztetésére a+36 30 271 0229 telefonszámon! Gratulálunk!
 
 
 
 
 
 
Rovat: 
Korosztály: 
Csapatunk szombaton a Kupagyőztesek Európa-kupája negyeddöntőjének első mérkőzésén a nemzetközi sztárokkal teletűzdelt francia bajnoki ezüstérmes Issy Paris Handball ellen lép pályára. Bemutatjuk ellenfelünket:
 
 
A város
 
A több mint tízmillió lakosú város Franciaország fővárosa. A város az ország északi részén, a Szajna folyó partján terül el. Párizs a világ egyik vezető gazdasági és kultúrális központja, az egyik legnépszerűbb úticél a turisták körében, évi több mint 30 millió látogatóval.
 
 
A csapat
 
Az Issy Paris Handball női kézilabdacsapat a 2014/2015-ös idényben elért bajnoki második helyezésének köszönhetően indulhatott a Kupagyőztesek Európa-kupájában. Ellenfelünk csapatunkhoz hasonlóan a 3. fordulóban kapcsolódott be a KEK küzdelmeibe, ahol a német Buxtehuder SV ellen kettős győzelemmel jutott a legjobb 16 közé. Az Issy Paris együttese a nyolcaddöntőben a horvát bajnok HC Podravka Vegeta csapatát múlta felül összesítésben egy góllal. 
 
Az Issy Paris Handball legjobb nemzetközi eredményeként 2013-ban döntőt játszott a Kupagyőztesek Európa-kupájában, míg egy évvel később a Challenge Kupában jutott el egészen a döntőig. Hazája bajnokságában az elmúlt két szezonban megszerzett ezüstérmen kívül még a 2011/2012-es idényben végzett a dobogó második fokán a csapat. Az Issy Paris Handball csapatában olyan sportágbeli sztárok játszanak, mint a kétszeres világ,- és Európa-bajnok, a tavaly decemberi világbajnokság legjobb csapatába is beválasztott norvég Stine Bredal Oftedal, vagy az Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes montenegrói Marija Jovanovic. Pernille Bjorseth Wibe neve is ismerősen csenghet a kézilabdát szeretők számára, hiszen a norvég beálló szintén Európa,- és világbajnok, és Hanna Bredal Oftedal, Stine Bredal Oftedal huga is többszörös norvég válogatott jobbátlövő. Szintén az Issy Paris együttesét erősítik a lengyel válogatott jobbszélső Karolina Zalewska és a francia felnőtt válogatott Coralie Lassource, de rajtuk kívül több fiatal játékosuk is a francia nemzeti válogatott korosztályos csapataiban szerepelnek.
 
A csapat edzőjével Pablo Morel-lel készítettünk egy rövid interjút:
 
Magas színvonalú a francia bajnokság, a mezőny eléggé kiegyenlített. Milyen eredményt tűztetek ki célul a hazai porondon?
 
Nagyon erős a bajnokságunk, amelyben sok nemzetközileg is elismert játékos játszik. A klub célja, hogy tovább építkezzen, és stabilizálja a helyét a legjobb három között a francia bajnokságban.
 
Nagyon rutinos csapat vagytok a nemzetközi kupasorozatokban. Erre a szezonra milyen célkitűzésetek van a Kupagyőztesek Európa-Kupájában?
 
Nagy nemzetközi tapasztalattal rendelkező játékosaink vannak, de a velük játszó fiatal játékosoknak még nincs sok rutinjuk ezen a szinten. Ráadásul a csapat nagyon fiatal, sokat kell még tanulniuk. Azért szerettünk volna bejutni a negyeddöntőbe, hogy komoly csapat ellen tudjuk megmérettetni magunkat. Mindent megteszünk, hogy a maximumot hozzuk ki magunkból, és megerősödve kerüljünk ki a párharcból.
 
Francia és nemzetközi sztárjátékosok mellett sok fiatal francia játékos is lehetőséget kap nálatok is. Látva az elmúlt évek kiegyensúlyozott teljesítményét a sikeresség egyik kulcsát a fiatalok beépítésében látjátok-e, és ezen kívül miben rejlik a csapat erőssége?
 
Klubunk nyilvánvalóan a nemzetközi szintű játékosokra épít elsősorban, de a párizsi fiatal tehetségekre is számít, ez képviseli az identitásunkat és egyensúlyunk alapját. A játékosok minősége mellett elsősorban az értékeinkre kell hagyatkoznunk, melyek a szolidaritás és a küzdőképesség, ami a mi fő erősségünk.
 
A szurkolóinkkal együtt nagyon készülünk arra, hogy fantasztikus hangulattal fogadjunk benneteket. Mire számítotok az érdi első mérkőzésen?
 
Egy fantasztikus hangulatú nagy mérkőzést várunk. Továbbá örülünk, hogy olyan kedves ismerőseinkkel találkozhatunk, mint Mariama Signaté és Szabó Edina. A legfontosabb az első mérkőzésen, hogy végig koncentráltak és fegyelmezettek maradjunk, mert bármi is történjék, lesz még egy visszavágó Párizsban.
Rovat: 
Korosztály: 
A hazai KEK negyeddöntő mérkőzésünk előtt 15 órától várjuk minden kedves szurkolónkat az ÉRD Arénába. A mérkőzés előtt lehetőség lesz közösen ráhangolódni a klub történetének eddigi legfontosabb nemzetközi mérkőzésére!
 
 
 
02.20-án, szombaton az ÉRD - Issy Paris KEK negyeddöntő mérkőzésünk előtt már 15 órától várjuk szurkolóinkat az ÉRD Arénába. Az aréna előtti fűtött sátorban minden, a mérkőzésre érvényes belépőjeggyel rendelkező szurkolónk forralt bort vagy teát kap a bemelegítéshez a Borkas pultjánál. Ezen kívül burgonyaszirommal és kürtöskaláccsal lehet majd csillapítani az étvágyat. Arcfestőink narancs és fekete színekkel hangsúlyozzák az arcokat, a gyerekeknek pedig lufihajtogató készít ajándékot. A bejáratnál mindenkinek adunk egy ÉRD tapsolót, melyet a mérkőzés előtt közösen feltartva egy hatalmas HAJRÁ ÉRD üzenetté varázsolhattok a lelátókon.
 
 
Azok között, akik 02.19-én 17:00-ig az ÉRD Aréna jegypénztárában veszik meg jegyüket, csapatkapitányunk, Janurik Kinga kisorsol egy 'Mázlista VIP' páholyt, ahonnan a nyertes és partnere különleges körülmények között nézheti meg a mérkőzést, miután elvégezte a mérkőzés  kezdődobását. Bérlettel rendelkező szurkolóink ugyancsak 02.19-én 17:00-ig a jegypénztárban ingyenesen kiváltott helyjegyükkel vehetnek részt a nyereményjátékban. A díjmentes,- és az online vásárolt jegyek sajnos nem tudnak részt venni a játékban! A nyertes sorszámát rögtön a sorsolás után közzétesszük weboldalunkon, valamint facebook oldalunkon! A nyertesnek február 20-án 10:00-ig kell jelentkeznie a nyereménnyel kapcsolatos információk egyeztetésére!
 
 
 
HAJRÁ ÉRD!
 
 
 
 
 
 
Rovat: 
Felnőtt együttesünk szombaton a klub történetének első KEK negyeddöntő mérkőzését játszhatja a francia Issy Paris csapata ellen. A mérkőzésekre jegyek kaphatóak az ÉRD Aréna jegypénztárában, és online az ÉRD Aréna weboldalán. A megváltott BÉRLETEK, és VIP bérletek a február 20-ai nemzetközi kupamérkőzésre is ÉRVÉNYESEK!
 
 
KEK negyeddöntő - 1. mérkőzés
ÉRD - Issy Paris
 
Időpont: 2016. február 20., szombat 17:00
Helyszín: ÉRD Aréna (2030 Érd, Velencei út 39-41.)
Játékvezetők: Marija Ilieva (MKD), Silvana Karbeska (MKD)
EHF delegátus: Antonin Stanek (CZE)
 
Szurkolói információk
 
Jegyek a találkozóra 8-19 óráig kaphatóak az ÉRD Aréna jegypénztárában és online. A mérkőzés napján 8 - 12 között az uszoda jegypénztárában, 12 órától a sportcsarnok jegypénztárában lehet jegyet váltani a mérkőzésre. A megváltott BÉRLETEK, és VIP bérletek a február 20-ai nemzetközi kupamérkőzésre is ÉRVÉNYESEK!
 
A KEK mérkőzésre érvényes jegyárak:
 
Felnőtt: 1500 Ft
Diák (érvényes diákigazolvánnyal és 18 éves korig): 800 Ft
Nyugdíjas (érvényes nyugdíjas igazolvánnyal): 800 Ft
 
A belépés 6 év alatt ingyenes! 
 
DÍJMENTES JEGYEK
Az eddig megszokott díjmentes jegyek igénylése, és kiadásának módja megváltozott. A gyerekek, diákok és nagycsaládosok számára létrehozott díjmentes jegyekkel nagy számban történtek visszaélések, ezért az alábbi feltételekkel tudjuk biztosítani továbbra is a jogosultak számára a díjmentes belépési lehetőséget.Bővebb információ: http://handballerd.hu/dijmentesjegyek.php
 
 
 
A hét ÉRD mérkőzései:
 
2016. február 18., csütörtök
 
OSB F alsóház 5-11. helyért | Batthyány Tornacsarnok, Érd
17:30 ÉRD 1 - Csepeli KSE
 
OSB E-F rájátszás 1-8. helyért | Beszédes József Ált. Isk. Tornaterme (8600 Siófok, Szépvölgyi u. 2.)
18:30 Siófok KC - ÉRD 2
 
2016. február 20., szombat
 
U13 Kovács L. régió középsőház | Alsónémedi Széchenyi István Ált.Isk. (2440 Százhalombatta, Vasút utca 41.)
14:00 ÉRD 2002 - Aranyszarvas SE
15:40 Sülysápi KSK - ÉRD 2002
 
KEK | ÉRD Aréna
17:00 ÉRD - Issy Paris
 
2016. február 21., vasárnap 
 
U10 Kovács L. régió | Boronkay György Műszaki Középiskola és Gimnázium (2600  Vác, Németh László u. 4-6.)
09:45 EURONOVEX USE - ÉRD
11:15 ÉRD - Irpess Center-Vác
 
U13 Kovács L. régió felsőház | Abonyi Városi Sportcsarnok (2740 Abony, Kossuth Lajos utca 18.)
11:30 Dabas KC VSE - ÉRD 2003
14:50 Kántor Anikó SE - ÉRD 2003
 
NB I/B Felnőtt | ÉRD Aréna
13:00 Haladás-ÉRD II - Mohácsi TE
 
NB I/B Junior | ÉRD Aréna
15:00 Haladás-ÉRD II - Mohácsi TE
 
HAJRÁ ÉRD!
 
 
Rovat: 
Korosztály: 
Felnőtt csapatunk a klub történetének első KEK negyeddöntő mérkőzését játszhatja a francia Issy Paris csapata ellen február 20-án, szombaton az ÉRD Arénában.
 
Azok között, akik 02.19-én 17:00-ig az ÉRD Aréna jegypénztárában veszik meg jegyüket, csapatkapitányunk, Janurik Kinga kisorsol egy 'Mázlista VIP' páholyt, ahonnan a nyertes és partnere különleges körülmények között nézheti meg a mérkőzést, miután elvégezte a mérkőzés  kezdődobását. Bérlettel rendelkező szurkolóink ugyancsak 02.19-én 17:00-ig a jegypénztárban ingyenesen kiváltott helyjegyükkel vehetnek részt a nyereményjátékban. A díjmentes,- és az online vásárolt jegyek sajnos nem tudnak részt venni a játékban! A nyertes sorszámát rögtön a sorsolás után közzétesszük weboldalunkon, valamint facebook oldalunkon! A nyertesnek február 20-án 10:00-ig kell jelentkeznie a nyereménnyel kapcsolatos információk egyeztetésére!
 
A klub történelmi eseményére még több különlegességgel is készülünk szurkolóinknak, melyről folyamatosan tájékoztatást adunk hivatalos facebook oldalunkon!
 
HAJRÁ ÉRD!
 
 
 
 
 
 

Támogatóink

Médiapartnereink